Hair Extensions

Nu bij kapsalon Anoeska Hair Extensions!

In de salon zijn niet alle haren op voorraad daarom plannen we eerst een intake gesprek. Bij het intake gesprek bespreken we de kleur van de extensions en op welke lengte de klant de extensions zou willen. De extensions worden besteld in de juiste lengte en kleur, dan een week later worden de extensions geplaatst. De klant krijgt dan de informatie mee over de extensions en hoe de extensions te verzorgen. 

Er zijn verschillende extensions systemen, ik gebruik alleen de tape extensions. Tape extensions zijn 4 cm lang en 0,8 cm breed. Dit is een voordeel voor je haar, want de drukverdeling hangt niet aan één klein plukje. Dus het is niet slecht voor je haar! De bondjes van de extensions zijn in de zelfde kleur als de extensions haren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————————–